Élményekben gazdag,örömteli kikapcsolódás
Már több "fazonu" mocim volt,de szinte beleszerelmesedtem mikor ráültem és kipróbálhattam az AN 400-ast.még nem volt egy éves mikor megvettem azzal a minimális kilóméterrel,és hamar beletettünk fiammal együtt /külön is hasaználta/ kb 4000 km-t,cirka egy hónap alatt.Én csak kölcsönkérhettem mert a gyermekemet alig lehetett leimátkozni róla.Már azért az örömteli mosolyért éedemes volt megvenni amit fiam adott elő amikor hazaértünk első alkalommal.Aztmondta legszivesebben le sem szállna.Már aznap délután barátait motorortatta...akik csak a hátsó ülésre pályázhattak.Ezidő alatt Fiam is kipróbált néhány motortipust,de minden esetben megelégedetten szállt vissza az AN-re,érezve azt,hogy ez az IGAZI !Ezt mindenképp szeretném megtartani hosszútávon és mellé venni "NAGY VASAT" ami már gyerekkorom óta vágyam és remélem meg tudom szerezni a közeljövőben.De addig is jól érezhetem magam mert motorozhatok.Ismeritek ? "Motor nélkül lehet élni,de nem érdemes !"
- Kipuffogó tömitőgyűrü most már másodszor mozog el a helyéröl és olyan hangja van mint egy "megbuherált"robogónak.Ettöl eltekintve szuper jó minden.
MOTOR CENTER Kft Zalaegerszeg
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |