Motorok » Suzuki » Gsx 400 Inazuma 1997 (399)

Gsx 400 Inazuma 1997 (399)

Egy megbízható kezesbárány-de azért fel lehet hergelni

Nemrég vásároltam ezt a kis 400-as gépet. Előtte nem volt komolyabb motorom. Gondoltam kezdésnek jó lesz. Hát jó is lett. Nagyon aranyos kis moci. ÉS ami a legjobb benne, mindenki nagyobbnak nézi, hiszen sor 4-es motor van benne, a blokkja ugyanaz, mint a nagyobb 750-esé és az 1200-asé, és a teste is kb akkora. Különbség, csak a hengerűrtartalomban van, és a teljesítményben. Elég pörgős motor, húzni kell neki, hogy menjen,de ez minden kisköbcentis motorra igaz. Viszont 52 Le nem is olyan kevés hozzá. Hatalmas száguldozásra nem alkalmas, de a tempós haladás azért megy neki. Én raktam rá egy kis túraplexit, ez elég sokat segít a széllel való küzdelemben, de azért a 130 feletti tempó hosszútávon nem túl kényelmes. Az üléspozíció elég jó rajta. Jó széles és kényelmes ülése van. A kormány lehetne kicsit szélesebb, de azért így is jó. A fékek nagyon jók. Elől dupla tárcsa, Brembó fékkel. Ahol azokkal sem tud megállni az ember, ott már nem is lehet megállni.Elől 120-as, hátul 170-es gumik vannak, ami elég széles egy 400-as motorhoz, és elég tapadást ad a kanyarokban. A felnije pedig egy az egyben ugyanakkora, mint az 1.2-es Bandité.
Eddig nagyon tetszik a gép, de majd később elválik, milyen is tulajdonképpen. Az biztos, hogy nagyon hamar meg lehet szokni, én mindenkinek merem ajánlani. (ha az ember nem 2méter magas)

- Mivel nemrég vettem, még nem romlott el rajta semmi. De az előző gazdája sem tájékoztatott semmi extráról! Legyen benne mindig olaj, és ennyi.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1997
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

Suzuki