Egy megbízható kezesbárány-de azért fel lehet hergelni
Nemrég vásároltam ezt a kis 400-as gépet. Előtte nem volt komolyabb motorom. Gondoltam kezdésnek jó lesz. Hát jó is lett. Nagyon aranyos kis moci. ÉS ami a legjobb benne, mindenki nagyobbnak nézi, hiszen sor 4-es motor van benne, a blokkja ugyanaz, mint a nagyobb 750-esé és az 1200-asé, és a teste is kb akkora. Különbség, csak a hengerűrtartalomban van, és a teljesítményben. Elég pörgős motor, húzni kell neki, hogy menjen,de ez minden kisköbcentis motorra igaz. Viszont 52 Le nem is olyan kevés hozzá. Hatalmas száguldozásra nem alkalmas, de a tempós haladás azért megy neki. Én raktam rá egy kis túraplexit, ez elég sokat segít a széllel való küzdelemben, de azért a 130 feletti tempó hosszútávon nem túl kényelmes. Az üléspozíció elég jó rajta. Jó széles és kényelmes ülése van. A kormány lehetne kicsit szélesebb, de azért így is jó. A fékek nagyon jók. Elől dupla tárcsa, Brembó fékkel. Ahol azokkal sem tud megállni az ember, ott már nem is lehet megállni.Elől 120-as, hátul 170-es gumik vannak, ami elég széles egy 400-as motorhoz, és elég tapadást ad a kanyarokban. A felnije pedig egy az egyben ugyanakkora, mint az 1.2-es Bandité.
Eddig nagyon tetszik a gép, de majd később elválik, milyen is tulajdonképpen. Az biztos, hogy nagyon hamar meg lehet szokni, én mindenkinek merem ajánlani. (ha az ember nem 2méter magas)
- Mivel nemrég vettem, még nem romlott el rajta semmi. De az előző gazdája sem tájékoztatott semmi extráról! Legyen benne mindig olaj, és ennyi.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |