Csodálatos szerető, akit a feleségnek is bemutathatsz:-)
Én személy szerint egy 2006.05.évjáratú AN650 Executive Burgmannal járok. A vásárláskor nem válogattam más gyártók típusai közül, mert az előző években hű társam volt egy K5-ös AN 400-as, tehát 100%-ig tudtam, ha nagyobbra ülök akkor az a 650-es Burgman lesz. A kényelemmel kezdeném. Én 182cm vagyok, és kényelmesen elférek az ülésen, a deréktámasz pozíciója állítható, a plexi elektromos,nekem jó a szélvédelme is, mindenki megtalálja a számára megfelelő beállítást. Sokszor megyünk túrázni, van olyan eset, hogy csak tankolni állunk meg egész nap, és nem fáradok el rajta, de a motoros barátaim sem, akikkel együtt motorozunk,s szintén Burgmannal járnak. A hátsó utas kényelméről megoszlanak a vélemények. Az én kedvesem azt mondja, neki a 650-es kényelmesebb mint a 400-as volt, de mások éppen az ellenkezőjét állítják. A motor nálam egy nyáron 8000km futott, ez az ismerőseim körében kevésnek mondható, van olyan személy, aki 17000km húzott a motorba, s a gumi cserén kívül semmi gondja nem volt. Csak dicsérni tudom, aki kipróbálja, nem tud róla leszállni
Utálatról mit írjak?Egyenlőre nincs ilyen,s remélem nem is lesz.
- Nem értem a kérdést? :-))
Suzuki King Road Jászberény (Dongó mester)
Hozzáértő, jól felkészült szakemberek
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |