Motorok » Suzuki

GSX 1100 f

Brutális állat

Ugy megy mint az állat de 4000 fordulat körül beráz a motor, ami azonnal elmúlik ha oda húzok neki.
Karburátor behangolás után kevesebbet fogyaszt és jobban is megy.
10w40 Castrol ACTEVO olajat tettem bele de váltanom kell 20w50 olajra mert 1000 km alatt 1-2 decit megeszik
Az előző tulaj eléggé elhanyagolta az olajakat benne.
a kuplung és a fék olajat 3-4 szer kellet átmosni mire tiszta lett.
ez kb 4 db 0,5 fék olajat jelent.
de kb 100km után a kuplung olaj megint befeketedet.
A motor olajat megint le kell cserélnem mert 2000 km után megint befeketedett.
a váltó hidegen ttökéletes de melegen már nagyon nehéz kirakni üresbe.
Nagyon nem kell váltogatni mert nyomatékból megold mindent.

- Be kellett állítani a karburátorokat. 8000 Ft - Gumicsere 55.000 Ft+ felrakás 5000 Ft - Első-hátsó fékbetét 13.000 Ft - olaj csere kb 5 liter 11.000 Ft - Szűrők 10.000 Ft - Teló olaj 1800Ft - Szimering hozzá 3600 Ft - első lámpa búra belseje eltörve 70.000 új /25.000 használt, kollega megjavította ingyen szerencsére

Barát

Fenntartási költség (3) Évjárat 1991