Motorok » Suzuki » Dl 650 2004 (645)

Dl 650 2004 (645)

Amit a benzintyúk is imádni fog!

Ez az első saját motorom.Sikerült egy 2006-os selyemfényű fekete modellhez hozzájutnom 2005-ben. Előtte volt dolgom már több motorral is,de amikor eljött a választás ideje akkor leszűkült a kör,ami szóba jöhetett.Fontos volt a kényelem,a plexi mögött nem szeretek bújkálni.Emellett fontos volt az is,hogy egy megbízható motor legyen és használni lehessen nem csak a felezővonalon vezetve a városban,hanem hosszabb túrák alkalmával is. Hiába a nagy méret, sokszor az autósok még így sem vesznek észre,de a mikrobuszvezetők arcán poén nézni a döbbenetet,amikor egy magasságban van a fejünk.Ja és persze előre lehet látni 5-6 autóval azokat,akik sminkelnek és telefonálnak ahelyett,hogy a tükörbe néznének vagy az indexet csesztetnék.Sokakat megijesztenek a méretei,főleg az első pár alkalommal kanyargós hegyi utakon,de ha egyszer ráérzel,akkor no para és imádni fogod.És ami a legfontosabb a csajok nem akarnak minden 50 km után leszállni pihenni.A fogyasztásával is meg vagyok elégedve,vegyesben 5.5 körül,de ha 160 fölött megy az ember a 8 liter lazán megvan.Talán a gyári gumik hagynak kívánnivalót maguk után,de hozzá lehet szokni.Az ár-érték arányban pedig páratlan...szerintem.És még egy DL650-es tulajt sem hallottam panaszkodni.

- A szokásos indexcserék amik a motor fektetése után lesznek fontosak, 9800 Ft

Suzuki Hollós,pontosak,megbízhatóak,ÉRTENEK HOZZÁ :D

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.9/10)

Suzuki