Motorok » Suzuki

Gs 125 S

Ami túléli az emberiséget

Mindenképpen rendszámos motort akartam, ilyen árban csak ETZ-k voltak és bele is törődtem hogy egy kétütemű csodám lesz, de rábukkantam a kis Suzuki hirdetésére és egyből le is beszéltem egy találkozót a tulajjal mert 50km-re volt tőlem.Próbáltak többen is szólni hogy ne éljem bele magam mert ez egy 82-es öreg és OLCSÓ motor ami biztos nem véletlenül van.De szerencsére ez nem így volt mert már a próbakörön éreztem hogy ez a motor nekem kell.Úgy voltam ha a hazautat kibírja akkor nem lesz vele gond, ez így is volt mert azóta 11ezret ment és még mindig hazahozott.Természetesen ez nem egy új motor, kellenek kompromisszumok leginkább a futóműve és a fékei kifogásolhatóak de motorikusan tökéletes.A fogyasztása 3liter körül mozog de ezért cserébe akár 140kiló terhelésnél is tudja a 90-et utazóban, ami szerintem nem rossz teljesítmény a korát nézve.Kényelem szempontjából ilyen 50-70km egyhuzamban nem probléma de ennél többnél már fájdalmas de ebben szerepet játszik a 190cm feletti magasságom, de ez a hátsó ülésen már 30km-től előjön.Minden összevetve ez egy nagyon jó motor kis pénzű kilométer hiányos embereknek, egy igazi válságmotor.Nem szeretném eladni.:)

- Benzincsap amit csak Ebayről tudtam beszerezni,
- Hátsólámpa amit szintén Ebayről,
- Teleszkóp szímering,
- Fényszóró kapcsoló,
- Pár izzó

Sose vittem sehova, apróságok voltak azokat mind magam csináltam.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1982
Előző motorja? NSR Következő motorja?
Verdikt (7.2/10)

Suzuki