Aki haladni szeretne városban is
A Budapestről aglomerációba költözés azonnal meghozta az igényt egy gyors és egyszerű, olcsón használható, mindig hadra fogható járműre, amivel a mindennapi munkába járást vagy akár a bevásárlást is el lehet intézni.
BKV, autó kilőve a drágaság és dugók miatt, marad a motor.
Legyen robogó a kis méret, a kis fogyasztás és a lábvédelem miatt. Tetszett a PCX, nagyon, de éppen megjelent az Address 110 Magyarországon, hát mentem is kipróbálni.
Sosem ültem előtte robogón, ijesztő is volt az apró tömeg és a könnyed mozgás.
Megtetszett, következő héten black friday keretében kaptam hozzá egy ingyen dobozt Suzuki logóval (gyanús, hogy ez a black friday személyre szabott volt:)), két hét múlva vittem haza.
Hogy miért jó? Mert a 9 lóerő pont arra elég, hogy az autók a városban lemaradjanak, mert a 90 km/h bármikor meg van, mert keskeny a kormány, mint egy kerékpáré, így MINDENHOL elférek vele, mert ingyen parkolhatok, mert az ülés alatti tároló és a hátsó doboz mindenre elég, mert 2.5 liternél még nem tudtam többet mérni fogyasztásra pedig húzom a gázt (megj.: 3L/100km-nél alacsonyabb fogyasztást nem lehet megadni), mert egy 4 literes olaj 4 olajcserére elég, blablabla. Ez idáig minden ilyen méretű robogóra igaz.
Miért örülök, hogy a Suzuki Address lett a befutó a többi márkával szemben?
Próbáltál már lemerült akksival beindítani egy olyat, amin nincs berugó kar? Mert ezen van! És próbáltál már hazavinni robogóval 2 tálca sört? Mert ezen sík a lábtrepni:)
Negatívumként talán a nem túl erős fékeket tudnám felhozni (bár ehhez a tömeghez valószínűleg ez passzol). Az első pár alkalom után úgysem fékez az ember, hanem kikerül, ez a motor kívánja a sorok közti menést. Ugyancsak nem túl igaz, hogy két személyes, legalábbis én két személlyel már labilisnak tartom.
- Gyári visszahívások voltak, de elromlani semmi nem romlott még.
Motorcenter Gyulai
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2016 |