Agresszív vadállat
Csak rövid ideig volt szerencsém használni egy 2003-as 750-es gixert. A blokk gyönyörűen duruzsolt, motorfék üzemben pedig ropogó hang kíséretében távozott a teljesen nyitott sportkipufogóból a kipufogógáz. Érdemes egy picit dúsabb keveréket állítani.
A legjobb kompromisszum azoknak, akik a 600-ast kevésnek, az 1000-est pedig túl erősnek és nehéznek találják. A rövid löket miatt, iszonyatosan pörgős a blokk. Baromi gyorsan felpörög, elképesztően agresszíven, ezért kezdő motorosnak nagyon nem ajánlom! A határaimat feszegetni vettem a motort, ezért kétszer is estem vele, de meglepően jól bírta a strapát, csak ez-az görbült el rajta. A váltó tönkrement a 4.-ket magas fordulaton nem vette be, valószínűleg a léptetővilla görbülhetett el. Hihetetlenül sokat kibír a blokk, stuntolni is ideális. Suzukihoz alkatrészt -a többi gyártóhoz képest- viszonylag olcsón lehet szerezni, bontottan, utángyártottan idomokat egyaránt.
A fék nagyon jól harapott a fémfékcsöves rendszerrel. A futómű rendben van, kellően feszes, teszi a dolgát és millióféleképpen állítható. Nagyon könnyen lehetett vele egykerekezni, de csak óvatosan. A hátsó himba is jól viselte az első keréken gurulásból való visszaérkezést.
Mindenkinek ajánlom, aki vadállat motorra vágyik!
- Váltó
Otthon