Motorok » Suzuki » Gsx 750 F 1991 (748)

Gsx 750 F 1991 (748)

A sportos túrázó

a motor nagyon jó és megbizható konstrukció,egyszerü felépités levegö-olaj hütés, csak a kókány tulajok az ellenségei ebben a 89-es vasban kitudja hogy mi a valós km,mert az óráját láhatólag megbuherálták.ehez képest jól megy és stabil túragép.a sor 4 hengert lehet pörgetni,a szélvédelem is jó a teljes burkolat miatt.az 1. lábtartó lehetne kicsit elörébb,alkatrész árak olcsók a többi japán márkához képest.ahhoz képest hogy 1 motorszerelőé volt kiderült 1-2 érdekesség mint elsőlánckerék szakadt anyával felrakva. a viz kivert mert ha 200-nál ha leesett volna,már nembiztos hogy itt irogatnék.tehát ha valaki használt vas vásárlására adja a fejét föleg 1 öregebbre alaposan nézze át mielőtt száguldozik vele!ja a karbi fedél az 1 szar mert bakelitböl van és könnyen letörik a szinkron állitó vákumcsonk!egyébb konstrukciós hiba nálam még nem jött elő!

- elsö teló szimering-4000ft,bakelit karbifedél vákum csonk letört,elsö lánckerék leszoritóanya leesett-hanyag elözö tulaj miatt!ezen kivül csak kopóalkatrészek:fékbetét ,gyertyák,levegőszürő

maszek szerviz

jó magam

Fenntartási költség (7) Évjárat 1989
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.8/10)

Suzuki