Motorok » Suzuki » Sv 1000 S 2003 (996)

Sv 1000 S 2003 (996)

A morgós, megbízható barát

2003-ban vettem a gépet majdnem 4000 km-mel, azóta belehajtottam már 50000 km.-et és szinte csak túrázásra használtam.Teljesen jól motorozható,megbízható gép.Jó a motorja,mélyről húz,mint a vízhordólány..;)
Amiket eddig cseréltem rajta:fém fékcsövek,féktárcsák/-na ennek húzós volt az ára/ teleszkóp szimeringek,fekete nagy "bubis" plexi a szélvédelem miatt..Kényelmetlen volt a gyári kormány,már 100km után zsibbadt a tenyerem,meg a derekam.Akkor tehát kormánycsere, amely 100eFt felett volt,de megérte!!!Sokkal kényelmesebb:)))Egyszer Aradon elengedte a a kuplung olajat,szimering csere.50000 km volt már benne, mikor elkezdett egy kicsit jobban eszegetni.9,5 l 100km-en úgy hogy 130-as utazótempóval mentem-irány a szerelő,ahol szerencsémre volt egy másik használt, komplett vezérlés.Azóta jó csipeget:)lánc,lánckerekek cserélve.A gyári rendszámtábla tartó cserélve,integrált féklámpa beépítve-csak h csinos legyen a fara is..Gyári dobok lecserélve,így olyan hangja van mintha a poklot őrző kutyák morognának.

Saját tapasztalatom az hogy a kormányt mindenféleképpen le kell cserélni,és nagyon érdemes rá sportgumit venni..A tankbőr kifejezetten jól mutat rajta.

- Nem volt olyan sok minden..

Szeged-Redenszki/neki is Sv-je volt/

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző motorja? Bandit 600 Következő motorja?
Verdikt (8.0/10)

Suzuki