a melos
Sziasztok 1 évig használtam a vasat olcson vettem de rossz is volt 2 henger ment a 4bő csuszott mind két oldalán nemvot vészes Aprilia af után ültem át rá a rendszám miatt mintha simsonnal mentem volna csörgött mint az állat aszonták gyürü törött De láttam benne fantáziát osztottam szoroztam kb igy használtam 2000 km ig asztán szétbombáztuk hát mitmondjak látszott a blokkon valaki már piszkálta két hengerfejtömités nem volt gyürü törött sem a vez mü lánc csörgött nembaj cseréltem gyürüt karbi bol ki esett a fuvoka meg mindem. Na szal gatyábaráztuk kivül belül összeraktuk és ment mint az állat 14500 nél van a piros visit mint az örült 175km/h mentem vele persze én meloba jártam vele meg mindenhova két személyt nem nagyon szereti de elviseli 150 km/h a 250 ccm hez képest elégsokat kajált a magas fordulat miatt 6L nemtudtamm menni vele 12L tankja van az ülés alatt 50km után minden bajavan az embernek a nyeregben kényelmetlem hosszutávon viszontvan sisaktarto belemegy zárt sisak ahol atank van másnál ott sisak volt nállam na összeségében szerettem
- dugógyürük 12000 e,hengerfej tömités 6000e,vez mü lánc 14000e idom javitás 3000 e
Haverom autó motor szerelő :-D
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1990 |