A legjobb hatkilós
Idén vettem 0-kilóméterrel, 600-ast akartam és ez tetszett a legjobban. Amikor elhoztam a kereskedőtől, néhány perc múlva iszonyatosan füstölt az új motor.:-) Kiderült, hogy a gyártásból rákerült zsír égett le róla... Ezen kívül semmilyen műszaki probléma nem volt vele. Vásárlás után néhány nappal elmentem egy 500 km túrára, akkor azt hittem rosszúl választottam, olyan kényelmetlen volt, de ez már a múlt, már teljesen megszoktam. Nagyon jól kiegyensúlyozott motor, könnyen dönthető, agilis,gyors szerintem jók a fékei, jó a szélvédelme, még az én 186cm magasságomhoz is elfogatható.
Az nagyon jó, hogy gyárilag olyan extrákkal jön ki amiket más motorhoz külön lóvéért tudsz beszerezni , mint például magas plexi, kormánygátló, csúszókuplung, állítható lábtartó, ülés púp,stb.Jó ötlet, hogy a hátsó sárvédő-rendszámtartó műanyag biz-baszt anélkül tudod eltávolítani hogy a hátsó lámpa vagy index is menjen vele! Ez elött CBR 600F-m volt, ahoz képest jobban kell pörgetni, alul talán kevésbé nyomatékos,de följebb szedi a lábát rendesen...Röviden, szerintem a legjobb 600-as a piacon a legjobb áron, csak ajánlani tudom mindenkinek.
- Semmi, még új.
Blackmotors