A kis hamis :P
Ez a motor maga a menyország:D. Legelőször formája fogott meg legjobban, nagyon bejön nekem ez a Naked stílus, szeretem h látszik a gépészet( sztem csak ilyen mocijaim lesznek:P). Amióta meg van azóta szinte minden alumínium cuccot vagy políroztam vagy homokfújtam, egyszerűen jól áll neki. A teljesítménye lenyűgöző, ha esetleg egy hétig nem motorozok és utána megyek vele egyszerűen remegő kezekkel szállok le róla( hihetetlen mit műveltek a japók 250 ccm-ből:D minden elismerésem)
Én azt mondom ebbe a motorba még van anyag.
A nyomaték igazából 10000 körül jön elő és olyan jó 14-15 tart, de azért városban is elmegy 6. ban 50-el.
Azért hogy ne csak dícsérjem van neki egy rossz tulajdonsága is. Teljes gáz mellet 140-150 körül pár perc után le áll motor, kifogy a karbiból a benya, de PRi re téve a benzin csapot pár perc után újra működöképes... Ez annak tudható be hogy mivel a gép japán belpiacos ezért ott más a levegő párataltalma nyomása, szal teljesen más körülményekre lett tervezve a moci. De orvosolható a probléma, méghozá fúvóka cserével..
De én nem bonyolódom ilyenbe mert én úgy se megyek anyival:D
Vannak a motoron kisebb esztétikai hibák de ezek azért jók mert lesz mindig valami csinálni való rajta (amúgy imádok szerelni:P)
Van rajta egy neve nincs sportdob,de hozzá fűzném h sokat dob rajta mint kinézetén mint hangján és mint teljesítményén, sokan azt hiszik róla h 600-as :D( erre utal "A kis hamis "cím is)
- Eddig semmi :) - De kell cserélni láncot meg gyertyát.( lánc kb 25, gyertya 2000/db)
Én magam!!!! :D
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző motorja? | robogó '-.- | Következő motorja? | valszeg Bandita, de nem zárkozók el mástól sem:P |
Verdikt | (8.1/10) |