A K3 a legszebb GSX-R!!!
Marha jó kis élménymoci volt! Nagyon szerettem, míg össze nem törtem. Amire vigyázni kell, hogy 6000 fölött megjön az a bizonyos "még begyújtom" a rakétákat hatás és ez gyakorlatlan kezekben akár egyenlő a halállal!
De nem ezért törtem össze. Túl gyorsan akartam bevenni egy kanyart hazafelé jövet és nem vettem észre hogy homok és vágott fű van az úton. Egykerékről tettem vissza kb. 200-nál és fékeztem egy kicsit a kanyar elött és ekkor megcsúszott a fara a homokon és a füvön. Beszitált, ledobott magáról és 38m-t repülve bevágott egy hírdetőtábla lábai közé a susnyásba, le a töltésről! A levegőben csak annyit láttam bukfenc közben, hogy a moci felemelkedik az útról és mint egy kasza repül felém!!! A szar is megfagyott bennem! De szerencsére a következő táblának csapódott és nem ütött agyon! Érdekes volt az egész, mert gyárilag van kormánylengéscsillapító, de ez nem ér semmir ha a fara jön táncba!!!
Az angyalok velem voltak! Hála Istennek! Élve és egy szétszakadt jobb lábbal megúsztam. Ugyanis a hírdető táblát a combom telibe trafálta. A Suziban kb. 800.000Ft kár lett, de váz, blokkja, futóműve, kerekei, sértetlenek voltak. A többi aprófává tört.
Nagyon szerettem a kis "Ribancot". Betyár jó gép volt!
Ja és a nálánál nagyobb gépeket is símán legyorsulta!!!
De a GSX-R 1000-től mindíg kikapott! De ez még megbocsájtható neki! :-)
- Egyszer előzés közben 160km/h-nál megállt. Beszarás volt!
- A hibára nem jöttünk rá. Biztosítékokat kiszedtük, visszraktuk és pöcre indult. Ennyi.
Még Szegeden a Japán motornál vettem a legutolsó darabot, ami Magyarhonban újonan volt. Vehettem volna már az újabbat, de nem tetszett.
Szóval ők szervizelték. Rendesek, gyorsak és korrektek voltak a srácok.
Azóta ők már Boxutca néven futnak és a Koreai csodákat fénymásolják a kispénztárcájú vevők valaga alá.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |