Motorok » Suzuki

gsxr 750

a jármű, amivel már végre lehet közlekedni

Drz, supermotórol ültem át, mert teljesítményre vágytam. Litereset még nem akartam, mert gondoltam elég lesz a 156 paci.Átrágtam a témát, megnéztem midegyik jappán konkurenst, és ő lett a kiválasztott(nem bántam meg).
Mindegyik japó, jó szép, erős, megbízhetó, de sok pici apróság miatt a gixxer lett a befutó. Azóta mentem már R1-el CBR hondával, de örülök, hogy gixxert vettem, mégha sokan nem is ismerik el a suzikat, mert "tömegmotor", meg miegymás. Akinek volt, van, vagy tényleg ért a motorokhoz az roszzat nem mond erről a gépről.Külsőre a "kis" sportgépek között szerintem telibe van találva. Felszereltség: csúszókuplung, seb.fokozat kijelző, integrált indexek, korm.leng. csillapító, mind benne van gyárilag, sok más márkában ezek hiányoznak. Megbízhatósága példás, 51000 km-után, gyakorlatilag műszakilag tökéletes, majdhogynem gyári állapotú, 1 db vez, láncot cseréltem azt, is előírásból. Ereje nagyon jó közútra, iszonyat jól adagolható, kezes, de ha akar megy mint a paraszt, 298 a vége (óra szerint).
Futómű példás, fék közútón nagyon jó, pályára állítólag érdemes tuningolni, de azt nem próbáltam. Szarintem nem kényelmetlen 6-700km-es túrát simán nyomok, vele, úgy, hogy nem fáj semmim.Fogyasztása, nekem szögön 5 liter vegyesben (nem vagyok ghost rider), de azért szeretek dinamikusan motorozni, 160-220 km/h lakotton kívűl persze.
Egyszóval, én teljesen elégedett vagyok vele, rosszat semmit nem tudok mondani, aki, már tapasztaltabb motoros, nyugodtan veheti, gyakorlatilag akármire, mert mindenhol megálja a helyét (műúton persze, krosszra azért kell állítani a futóművön). Ha csrélem val színű ezres gixxer, lesz, de csak a nyomaték miatt, mert így 4 év után abból, még egy picit el tudnék viselni.
Egyszóval: perfekt

- semmi

hát én

undefined

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző motorja? drz Következő motorja? ??
Verdikt (8.9/10)

Suzuki