Motorok » Suzuki

Burgman 400 K8

A célnak megfelel.

2008as 34000kmrel vettem.Új Malossi varió+szíj volt rajta 16g-os görgőkkel.Normálisan gyorsul,de nekem magas a fordulat egy kicsit.Most teszem bele a 18g-os görgőket,remélem jobb lesz.Givi túraplexi van rajta,szél nincs,végsebesség 8500-nál 155km/h.ÉN 100-105 utazóval járok fogyasztása 3.3 l/100km hosszabb túrákon.Nem városba való,olyan mint ha kamionnal lennél.Rövid utakon a fogyasztása sokkal több lehet.Volt 250-es Majestym az tökéletes városba.Egy nap elmentem a Tátrába, egész nap motoroztam 670km volt.Estére nem voltam elfáradva.Az ülés alatt több mint 60 l tároló,több mint elég,a dobozt még nem kellett feltenni.Mannol 10w40 olajjal az olajfogyasztás kb fél deci/1000km.Most a Shell-el próbálkozok.Raktam bele K&N sportlégszűrőt,iridiumos gyertyát,EBC szinter fékbetéteket.Magam szerelem,nem egy agysebészet.Mindkét féklámpakapcsoló elromlott,E-bayes talán jó lesz,most próbálom.A fogyasztása annyi mint a 250-es Yamaháé volt hosszú távon,városba legalább fél literrel több.A váza szar.Tekereg teng leng.Nem veszélyes a lengése,de igen jelentősen belengeti néha a kormányt,talán ez az egy rossz pont.Egye fene.Amúgy az jutott eszembe mikor először mentem vele,hogy olyan mint egy kis Gold-Wing.Nekem a céljaimnak tökéletesen megfelel.Fordulat 100-5500,110-6000,130-7000.110 felett nekem az az érzésem,hogy nem örök élet kategória.Robogónak klassz szerkezet.

- Mindkét fékláma kapcsoló ebay 600ft/db.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző motorja? YP250 2000 Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Suzuki