A 400ccm blokk mindenre OK
Végre 400ccm. Elötte 250majáim voltak ami nemrossz,de igazábol városba vagy kisseb turákra alkalmas csak,..Kell a 400ccm hogy könnyed,igazi suhanós élvezetet érezzünk.Még a hegymenet fölfelé is élvezet.A burgi minden szempontból megfelel számomra.Gond nélkül viszi a 130-as utazó tempot,és az elözéshez sem kell imátkozni.Nagyon jó a fék és ha megszoktuk a gépet akkor a futomüve sem gond.Aránylag jól pakolható,és sok egyszerü és ötletes megoldás könnyüvé teszi a karbantartást, szervizelést.Bátran lehet menni hosszab turákra,,pl ausztria.Hosszu távon is kényelmes vezetönek, utasnak . Szélvédelme jó ,,,(megasztán a menetszél hozzátartozik a motorozáshoz).
Ha a gázmarkolatnak kihasználjuk a lehetöségeit akkor sem fogyaszt sokat.Normál,dinamikus vezetés mellet 3,5-4,5 liter.Szerintem ez reális,,
Az alkatrész árakról nemnagyon van fogalmam mert csak aproságokra költöttem.
Sok egyéb tipusu, méretü robogóhoz viszonyitva is megálja a helyét.
Sokkal többre tartom mint az egyéb gyorsasági,tura stb gépeket.A robogó jóval több mindenre használható, mint a többi.Persze lehetnek hátrányai is de akinek a 400-Burgi nem megfelelö annak általában semmi sem az igazi.
- hideginditó,karbinál a gumileömlö
tököli reptérnél,,,Pisti