Motorok » Simson » S50 B2 1976 (49)

S50 B2 1976 (49)

Megbántam...

... viszont tapasztalatokat szereztem. Igazából ezen a motoron tanultam meg szerelni. Sosem volt üzembiztos, és a vételár kb. hatszorosát költöttem csak az alkatrészekre, de szinte ugyanolyan műszaki állapotban volt, amikor sikerült túladnom rajta. Valószínűleg csak rosz példányt fogtam ki. Örültem, amikor sikerült megválnom tőle, bár rengeteg pénzt buktam rajta, de legalább mostmár nem nálam nyeli a lóvét.
Rengeteg szép helyre eljutottam vele az együtt töltött négy év alatt. Amikor épp működött, akkor kivitte a 70-75-öt is, de kímélni kellett, így ezt csak ritkán próbáltam ki. Terepen nagyon jól megállta a helyét.
Amúgy jól beállított gyújtással, fúrt hengerrel is annyit fogyasztott, mint a mostani 1,1-es Unó-m. Szomorú...

- Sajnos azt kell mondjam, hogy szinte minden.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1980
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (2.7/10)

Simson