Motorok » Simson » S51 B1-4 1980 (49)

S51 B1-4 1980 (49)

Elavult gagyi

Előjáróban aki nekem úgy hirdeti a szoci. motorját, hogy hibátlan állapotú, az hazudik, azt ne vegye meg senki az illetőtől.
Nem e levegőbe beszélek nekem két ilyen motorom van / a másik egy ETZ/
Hibátlan szoci motor nincs, ezért is van annyi Simson klub szerintem, mível a tulajok így próbálják kibeszélni a műszaki problémáikat.
Szóval ezeknek a motoroknak az ideje lejárt, ezt tudomásul kell venni, gagyi utángyártott alkatrészek vannak, igaz olcsó, de annyit kell venni, hogy csak behozza a drága robogó alkatrész árakat.
A kétütemű motorok ideje lejárt szerintem, zajosak, büdősek.

Állandóan kell, hogy legyen nálad plussz gyertya, csavarhuzó, gyertya kulcs, meg egy adag szerencse.
Ráadásul amilyen árakat ma kérnek, az vicc.
A reális ár max.: 30 E Ft.

Én olyan motort szeretnék magam alatt, amelyiknek nem értek a szereléséhez, hiszen én használatra veszek egy járművet, nem azért, hogy bütyköljem, meg benzint kevergessek bele.

- Minden

Haver

Fenntartási költség (6) Évjárat 1989
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (3.3/10)

Simson