Motorok » Simson » Sr 50 1986 (49)

Sr 50 1986 (49)

Am bestem Motorrad

6000 km-rel vettem, nagyon jó állapotban 90000Ft-ért. 50ccm-es és 4 sebességes volt. Most 60ccm-es henger van benne így 75-öt meg, és jól gyorsul(16 os első lánckerékkel) . Fékek nem túl jók bár egy jó gumival lehet javítani, nekem elöl Heidenau van és iszonyú jó. Az üléspozíció rövid úton jó, hosszún 75km felett borzalmas. Mivel kicsi kerekei vannak ezért a kisebb gödröket, hibákat is megérzi. A futóműve elfogadható, nálam hátul MZ telók vannak így keményebb, de nem zavar. Nem vélatlenül nevezik Németországban Bunny-nak, mivel nagyon jól gyorsul, persze azért a szél nem tépi le a fejed:) Tavaly változtattam rajt pár apróságot, polír, kipuff, sárédő, teló stb./a km-óra mutatója pedig működik!/ Még soha nem hagyott az út mellett, régebben túl szokott melegedni útközben, mert elégé burkolt ezt egy jó gyertyával ki lehet küszöbölni. Egy átlagos 50-es motornak tökéletesen megfelel.

- Lendkerék ék elnyíródott.
- Karbi bedöglött 15 év után ez természtetes. 3000Ft-ért vettem egy használtat azóta király.
- Lánc megnyúlt. 3000Ft
- Kuplungbowdent eszi, 2 évente csere. 450Ft
- Apróbb problémák: gyujtás elállítódott stb. Igazán nagyon nagy baja nem volt.

Magam szerelem.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1990
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.2/10)

Simson