Motorok » Mz » Etz 150 1984 (143)

Etz 150 1984 (143)

Mint az endékás lányok - hisztis és megbízhatatlan

Megvettem, mert az öregem 92-ben azt mondta, hogy inkább rendszámos motort vegyek, mert azzal lehet menőzni a csajok előtt. Így hát kb 10E-rel olcsóbban, mint egy Simson(amire vágytam) enyém lett Honecker egyik bosszúja. Mivel jogsim nem volt rá, így amíg nem érezhettem kezemben a kis fehér próbajogsit, addig a nővérem hajtotta. Jellemző, hogy addig a megbízhatóság példaképe volt, amíg hivatalosan nem vezethettem.
Egyszer, előzés közben a kezemben maradt a gázkar, elég félelmetes volt, ahogy elkezdett lassulni. Nem azért történt, mert kevésnek találtam az erejét, egyszerűen 3 évesen anyagfáradás történt.
A csajoknak való imponálás bejött, volt mindig utasom, de az azért durva volt, hogy mindenféle előjel nélkül eltörtek a hátsó lábtartók egy lány lábai alatt. Akkorát sikított, hogy a sisak ellenére majdnem megsüketültem.
Amikor megragadt a blokk, azt magamnak köszönhetem. Meg az Aral kúton dolgozóknak. Ugyanis mindig ugyanott tankoltam, ugyanazon kútoszlopon, ugyanazt a pisztolyt levéve. Pechemre azon a napon szűnt meg azon a kútoszlopon a keverék és a helyére a 91-es került. Olyan 50 km-t tudtam vele menni. Eredeti alkatrészeket hozattam az éhemálige enndékából, de ereje már soha nem tért vissza.
Akinek eladtam, fitymálta is rendesen, aztán ő is szétszedte és magyar! dugattyút, hengerfejet és gyűrűt rakott bele. Máig használja, ereje is van. Ennyit az annyira reklámozott eredeti alkatrészekről...

- oldal-stander az első letámasztáskor eltört, gázkar a kezemben maradt, megragadt a dugattyú, a hátsó lábtartók nem bírták el egy 50!kg-s lány súlyát és menet közben eltörtek

fater meg én. Nem a szaktudással volt a baj, hanem a silány eredeti alkatrészekkel.

Fenntartási költség (2) Évjárat 1989
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (1.9/10)

Mz