Motorok » Mz » Etz 250 1981 (243)

Etz 250 1981 (243)

A legszarabb szériában gyártott(vagy hozzámkerülő) etz!

Ne vegyetek ilyeet!!! Az elektronika és a gyujtá a legszarabb. Uton utfélen lerobbantam, pedig kábelezve volt... Nah mindegy, egyszerűen szar!

- Hol is kezdjem... Rendszeresen karbi tisztítás, állítás.. Mindig szar volt, se én se senki nem bírta belőni... gyujtás, az mindig elment, (+kalapács, kondi csere) töltés elment, beruugókar ruugó(CSAK EGY HATÁROZOTT RÚGÁSSAL SZABAD MEGRÚGNI, MERT HA VISSZARÚG EGYSZER MÁR EL IS TÖRT A RÚGÓ! (EGY RAKAT FOS!!!)) hátsó gumi, fékbetétek, féklámpa(mindig zárlatos lett) akksi(az új akksit se töltött normálisan) gyertyát csak uugy zabálta, (valszínű a szar gyujtása miatt) indexek, az izzókat is folyton megette:P. Valami mindig zárlatos volt. Az olaj folyt belőle, ha kicseréltem a szimeringet akko egyböl máshonnan folyt, de nem állt el, sosem volt olajmentes a lépcsőház:P. hátsó lánckerék, plusz a km/h mérő "menet"szarságot is szétrágta. Sorolhatnám még...
- Rémálom volt, NE VEGYETEK ILYET!!! A 125s 1989-es kis Etz, nah azzal sosem volt baj, de ez, ponnt az ellentetje...

Fenntartási költség (9) Évjárat 1987
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.1/10)

Mz