Új robogó használt árban, garanciával csalódás nélkül
Amikor megvettem ,nem tudtam mit vettem, csak egyszerűen hittem egy ismerősömnek, akinek Motowell-je volt. Bár mindig ilyen jól döntöttem volna.
Kötelező szervizekre kellett csak hordanom.
Szépen ment az elején is, de kérésemre bekerült egy folytatlan elektronika és most 80 fölé szalad a mutató :-)
Színben lehetett volna jobb választék, de én a forma 1-es istálló nevére hajazó színt választottam.
Volt egy borulásom, aggódtam is, hogy mi lesz, de a javítást egy nap alatt megoldották, csak sajnos, amikor én csinálok hülyeséget, akkor nem adják az alkatrészt garanciába :-( csak viccelek, hiszen ez mindenhol így van, aki összetöri a gépét, az fizet a javításért.
Egy szónak is száz a vége , nagyon imádom, mert megy mint a barom és nem hagyott még soha sz*rban.
Ami elromlott egyszer az egy km-óra spirál, és egyszer rosssz benzint nyomtam bele és volt egy dugulásom, de ezt is díjmentesen kipucolták (ami abban a benyában volt, az valami félelmetes)
Mindenkinek ajánlom, én lecserélem, mert megjön a vízhűtéses Motowell Magnet RS és az kell nekem.
- Kötelező szervizeknél minden apróságot, amit én észre sem vettem kijavítottak. Olyan problémám, ami bosszúságot okozott volna, olyan nem volt.
Az Üllői útra a BABÓ MOTORS KFT. központi üzletébe hordtam.
A fiúk készségesek és képzettek voltak. Gyönyörű üzlet és véleményem szerint nagyon jó szerviz.
Ami érdekes, hogy van egy mérnők srác, aki az új modellek fejlesztésén dolgozik, ahogy hallom többen vannak, külön részlege van erre a Motorwell-nek.
Láttam a legújabb modelljüket ott a fejlesztő részlegben, ami áprilisban érkezik. leszedtem egy fotót a weboldalukról (motowell.com)róla, nézzétek meg
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |