nekem bevált
igazából valami japánt szerettem volna,de baromi drágák.aztán majdnem beleugrottam egy használtba,(de hála az égnek,a kereskedő akkora balf@sz volt,hogy nem tüntette el rendesen a hibákat,úgyhogy ottmaradt az a szörnyűség).ezt követően hoztam meg a döntést,hogy zsírúj gépet akarok,amit első perctől én használok,és odafigyelek rá.úgyhogy újonnan vettem meg a gépet "0"km-rel.gyári folytás benne,kb. 45-el döcögök haza,amikor kissé keserédessé vált a hazaút.örültem az új szerzeménynek,de a hűtővíz visszajelzője (ez nem lég,hanem vízhűtéses) a plafonon van.(pedig allig pörög a fojtás miatt).leálltam,pihentetni.kb 10 perc után vissza is hült szépen.újra start,és ismét villog az a szar.telefon a kereskedésbe,hogy mi a kurvaannya van?nem tudják.leszedtem a burkolatot a hűtő elől:víz kézmeleg.úgyhogy go tovább.másnapra kiderült a szervízben,hogy a hőfok jeladó hőgomba buzult meg.gariban kicserélték.(itt azért megjegyezném,hogy az új se pontos.van 10 vonal.1 vonal 10 fokot jelentene.nos valamikor másodpercenként ugrik föl,és le 3-at is.ez kissé bosszantó,de egy 3 cm-es szigetelőszalag orvosolja ezt a problémát.nem kell ránézni!!!)maga a gép:pofás.a led lámpát megcsodálják :) ellenben hiányolom a fényszórót.folytás kivétel után tudja a gyári 85-öt.(utazóba 80 tuti).egyébként 100kg vagyok.csúcsba mentem vele 94-et,úgy,hogy minden gyári rajta.folyamatosan hordtam szervízbe,amit a nagykönyv előírt kicseréltettem rajta,úgyhogy nem volt vele semmi gond!illetve egyszer elkezdte a benzint engedni:kiderült a tűszelep kopott el (tipushiba)ki lett cserélve gumisra.azóta király.fogyasztása:ha csak "bódba" jársz vele(lakott terület)akkor elvan 2,5L-el.kínomban kimentem vele párszor a mátrába 3,2L volt a legtöbb amit evett nálam 100-on.ez egész jó.nem ugrik úgy mint egy jog,vagy egy dio,de végre egész jól megy tartósan is.munkába járásra ideális.nekem megtetszett.
- vízhőfok jeladó hőgomba,
- tűszelep,