Motorok » Motowell » Magent Sport (49)

Magent Sport (49)

Motornak álcázott tárgy

Hol is kezdjem,270000 Ft-ot adtam ki ezért, de már nagyon megbántam.Kezdem a szerintem életveszélyes dolgokkal,a hátsó kerék csavarja meglazult, ami nem is csoda hisz csak egy csepp csavarrögzítő akadályozta meg ,hogy leessen,1000 km-es szervíznél javították,azt mondták nem jó anyát raktak rá.Amikor az öníndítónak bevégeztetett gondoltam megpróbálom a berúgókart,hiba volt ,az is megadta magát.A többi "apróságok" folyik az olaj,szétesett a kitámasztó elhagytam a rugót gondolhatjátok milyen hangja volt, gyorsan le is szereltem,elektronika folyamatosan rossz,a beépített óra kb egy hétig volt jó,ez szerintem nem csak a vizet de még a párás levegőt se szereti.Kipufogókönyök már majdnem szétrohadt,gumik műanyagok repednek,kezdem azt hinni ,hogy magától lebomlik.Óva intek mindenkit,hogy meg vegye ezt a kínából darabokban behozott,majd Magyarországon sufniban összerakott vackot.

- berúgókar,olaj folyik az olajtartály alján,a kipufogó könyök rohad,visszapillantó tükör gumi szétfoszlott,műanyagok repednek,középső kitámasztó szétesett,elektronika,

Siófoki márkakereskedő

Fenntartási költség (6) Évjárat 2007
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (3.4/10)

Motowell