Le az előítéletekkel!
Egy kistestű Honda dioról ültem át erre a gépre. Mindjárt éreztem, hogy sokkal jobban fekszi az utat, igaz a rugózása kissé keményebb. A fojtás eltávolításáig a szokásos döcögés. Utána azonban megtáltosodott akár 80-90-re is képes. A fojtás eltávolításnál figyelni kell, mert négy dolgot ki kell cserélni. Különbem hamar károsodik a motor. Elektronika, fúvóka, légszűrő, magasabb hőértékű gyertya. Fogyasztása kb. 3 liter. Nekem nagyon összerakott gépnek tűnik. Eddig semmi hibája nem volt, mindig pöcre indul. Nagyon tetszik a leddes írányjelzők és a szintén leddes helyzetjelzők. Pofás sportos kinézete van. A család női tagja is szívesen használják, sőt néha kiveszik alólam. Az egyik hibája, hogy az ülés alatti csomagtartó kicsi, nem fér bele a bukósisak. Én hátra is tárcsaféket szereltem volna. Így is megáll de úgy biztonságosabb lenne. Eddig bevált nagyon szeretjük. Magyar tervezésű, de kínában gyártott motor. Régen sok probléma volt a minőségével, ahogy olvastam. Ezért egy kicsit féltem tőle de megnyugtatott, hogy minden alkatrész azonnal raktárról van. Úgy néz ki most már nagyon ráhajtottak a mínőség emelésére. Remélem tovább is jól szolgál minket.
- semmi
momo motors, sokat kell várni, akár 1-2 hét mire sorrakerülök, hanyag megbízhatatlan szerelés, szervíz után azonnal máshol is átnézettem a motort, a fojtásnál csak az elektronikát cserélték ki, így majdnem tönkre vágták a mocit.
babo motors viszonylag gyors, megbízható szervíz
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2013 |
Előző motorja? | dio | Következő motorja? | – |