Motorok » Malaguti » F-10 Jetline 1997 (50)

F-10 Jetline 1997 (50)

Lámpa gyilkos csöppség

hát amikor megvettük pöcc röff...indult ment suhant...szétjhajtottam...meglett a jogsim és jöttek a bajok....amikett írok a hibalistában kb azok voltak ...most nemolyanrég pedig állítani kellet rajta mert kb ugy a 30.rugásra indult be....ettől fuggetlenül szeretem...mert megy mitna bolond...kis segítséggel emeli magát kerékre...két lámpa között nincs ellenfél...se kocsi se robogo...szolva megy minta barom...meglepően keveset járok benzinkútra ami jó mert nagyon drága a benzin....szóval szeretem keveset eszik megy csak a baj h kicsi...vagy én vagyok nagy....tudja a franc...szóval a térdemet csak behajlíítva tudom berakni a helyére...picit h ha nagyobb és magasab blenne egy szavam se lenne...így sincs...nem is lehet....szerettem...szeretem:D jódolog ez

- ahogy megvettem hajtottam mint a barom--->dugó,gyűrű,gyerta,főtengelyszimering....csere...de ez az én hibám volt szerintem...aztán még a gézbowdenen kellet egy kcisit húzni mert leállt néha alapjáraton.

apához mályiba :)
egy baj van h nem sok alkatrész van hozzá...és ami van az drága

Fenntartási költség (7) Évjárat 1997
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.9/10)

Malaguti