Motorok » Kymco » Agility 50 2006 (49)

Agility 50 2006 (49)

Végül is! Elég jó.

Először is azzal kezdeném, hogy Egy Peugeot SW125-s robogóm volt. Nema akartam eladni, de jött egy srác megvette. Hiányzott a motor ezért venni kellett vlamit gyorsan. Néztem Amerigót (túl kicsi), Sukida (túl gagyi név), Keeway (az 50-s csak kétütemű), nekem pedig nényütemű kellett. Az egyik motorszerelő azt mondta ne vegyek Kymcót mert hulladék. A másik motorszerelő azt mondta ezt vegyek, mert ez jóbb mint a többi kínai hulladék. Végül is utána jártam a neten és Kymco nagyon sok országban van forgalmazva (USA, Kanada stb) így ez mellett döntöttem. Meg is vettem a gépet. Bejáratás során kb 200 Km-nél az ülés alattam berogyott, de nem estem bele a sisaktartóba, csak később megnéztem és berepedt középen. Az első fék nem fog, annyira mint ami egy tárcsaféktől elvárható lenne. 800 Km néha furcsa hang a berúgókar körül. Elvittem 1200 Km-nél a szervizbe üléscsere lesz azt mondták meg is rendelték. Várom! Majd megírom, hogy kicserélték-e. Azt mondták máskor is fordult már elő ilyen. Én 100 kg vagyok lehet, hogy ez lenne a hiba oka?!. A fékre azt mondták karmantyús, és azt is javítják. A berúgókarnál a hiba oka nem ismert. Ott valami kis gond lehet, mert ha néha ez a zaj elő jön csak meg kell egy kicsit mozgatni a berúgó kart és már abba is hagyja. Olyan minta összeérne valami bent. A motor végsebessége fojtással 55 km/h. Én 50 km/h-val járok vele. Egy tank benzin nem elég 200 km-re, mert 190-nél tankolnom kellett. Én 2.3-2.5 re számoltam a fogyasztását. Amúgy a motor teljesen korrekt rendben van. ost voltam bent a szervízben és gondolkoztam rajta, hogy lecserélem egy 125-s Agilytire, mert az ugyan akkora, de legalább -vagyis gondolom- jobban megy, mert a Peugeot 125-t után nekem az 50-s Kymco lassú.

- az ülés fenék alatti része szétrededt, -tört, első fék gyengén fog, néha furcsa zaj a berúgó karnál

SzolnokMotor Szolnok

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Kymco