Megbízható masztodon
Jó:kényelmes fotelszerű az ülés kialakítása plusz a deréktámasz sem utolsó,megbízhatóan indul,felszereltség,stabil úttartás,a plexi miatt nagyon jó a szél-esővédelem,világítás megfelelő,a visszapillantó tükrök alacsonyan vannak elhelyezve ezért a mögötted közlekedők lámpájának a fénye nem világít a szemedbe meg hát be lehet hajtani őket-szuper megoldás egy ilyen széles motornál,csomagtárolója hatalmas a többi robogóhoz képest,van "mobiltelefon töltési" lehetőség,egy teli tankkal nagy távolságot lehet megtenni úgyhogy havonta egy tankolás elég hozzáteszem én húsz éve motorozok és nagyon sokat-lásd a két év alatt megtett utat meg mellette megtartottam a simson sr50 robogómat és azt is használom folyamatosan ha kisebb távra kell menni
Rossz:szerintem magas fogyasztás(4-4.5 l) bár akárhol olvastam róla mindenki kevesebbet írt hát nálam ez van de ezt ellensúlyozza az hogy 10 liter a benzintartály befogadóképessége,nagyon kemény a lengéscsillapítója különösen az első és ez a magyar utakon nem nyújt felemelő érzést,gumi anyaga miatt csak száraz időben tapad jól a futófelület de ez gumicserével azt hiszem orvosolható,"kissé" lomha a nagy saját tömeg miatt de hát aki rászánja magát a megvételére az úgyis "öregesen" szeret motorozni
- Fél évi használat után a légszűrő alján levő nyíláson el kezdett szivárogni a motorolaj,amit az olajszivattyú cseréjével sem sikerült megszüntetni.Mivel nem jelentős az olaj szivárgása,BELENYUGODTAM.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |