Lúzereknek ismert márka, okosoknak Kymco!
Majesty 250, Burgman 400, Majesty 400, X9, ezek a vetélytársak.
Nos, ezek mindegyikét üti a Kymco.
Fentiek közül mindegyiket birtokoltam és mindegyiknek volt valami olyan tulajdonsága, ami miatt rövid úton megutáltam.
A Majesty joghurtospohár műanyagjai, a Burgman felhúzottlábas béna üléspozíciója, az utas kilométerekre a vezetőtől, X9 kockán fordul, Pantheon lassú, szóval a 2005-ös motorkiállításon megláttam a Kymcot.
Járom a világot, láttam, hogy máshol már népszerű, de élőben, ráülve még meggyőzőbb.
Igazi minőségi termék, akinek előítéletei vannak a viszonylag ismeretlen márkával kapcsolatban, sürgősen felejtse el azokat, mert mind hamis.
Igazi komoy motor, ár-érték arányban verhetetlen.
Fürge, gyors, szép, kirívó, figyelemfelkeltő, megbízható, hűséges társ.
Februártól Októberig rajta ülök, a garázsban figyel a "komoly" motor is, de ahányszor azt akarom elővenni, legtöbbször inkább a Xcitingot viszem. A csomagtartója kicsi, de jól pakolható, városban ideális, üléspozíció fura, de megszokható, ezek után furcsának találod a többiét. Nem benne ülsz, hanem rajta, ami csak kezdetben szokatlan.
150-160 között utazol óra szerint kényelmesen, ez a valóságban kb. 8-10-el kevesebb.
Nekem jól fogyaszt, 4-6 között városban, durva használat mellett.
Általában nyélgázon járok, amit tud, kiszedem belőle.
A kis kerekek viszonylag jól viselik a budapesti ISZONYÚ, SZÉGYENLETES ÉS KATASZTROFÁLIS útviszonyokat, persze nagyobbal jobb lenne.
Ami szar, azok a gumik.
Nem tapadnak jól, kanyarban elradíroznak, csúsznak.
Nem egy szerpentinvadász.
Két személyes használatkor soha nem állítom a hátsó rugóstagokat, jó, ha nem dagadt az asszony.
Igazi nagyvas, parkolóban a többi hasonló óriásrobogó hitvány szarnak néz ki mellette.
Ajánlom mindenkinek, akit nem érdekelnek a százezrekkel megfizettetett nagy nevek, akik a minőségre vágynak elérhető áron, ne keressenek mást.
- 2.000 km-nél nyikorgott a hajtásban valami. Garis csere.
Kymco Csepel, a főúton. kymco-motor.hu
Normálisak, szerviz alatt cseremotort adtak, egy People 250-est.
A nyikorgó alkatrész cseréje csak harmadik alkalommal sikerült, addig próbálták hekkelni, kevés sikerrel.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |