Kymco Super 9 a legjobb
2006 tavaszán vettem a motort. Gyorsan beletettem az 500 km-t, hogy kivehessük a fojtást. Sikerrel el lett távolítva a kipufogóból, a katalizátor le lett szerelve és lett egy nagyobb fő fúvoka berakva. Használtam két hétig vettem rá egy krómozott leo vince zx csövet és 5.2-s pollini görgőket hozzá. Be lőttük a karbit és így mentem el 17 ezer km-t. Hozzá teszem h 1000 km után nem volt olyan nap h ne mentem volna vele egy keréken is. Télen-nyáron használom, Vettem hozzá egy tucano urbano r017 lábtakarót nagyon bevált esőben hóban egyaránt hibátlanul véd. Rendes motoros idényben két gumi megy el, télen pedig rakom rá a téli gumi szettet. Szépen nagymamásan használva 3 liter körül a fogyasztás, de amint 90 körül járok vele és 5-600 métereket kerekezek felugrik 6-7 literre. 17 ezernél eltört a gyűrűm, nem lehetett fúrni így új hengerszett lett rádobva ugyanúgy 50ccm-s. Ezzel 13-t sikerült bele tenni. Majd 30 ezernél egy full motor generál. Hangsúlyozom 30 ezer km-t mentem el a gyári főtengellyel, ékszíjjal, variátorral, kuplunggal, csapágyszettel. A generál óta 1-t mentem el, mióta megvan a motor csak ipone olajat rakok bele és én keverem nem a külön olajozás.
2008-ban vettünk még egy S9-t. Full tuning. 70-s malossi alu henger, 21-s stage 6 karbi, malossi főtengely, yasuni végáttétel, leo vince tt kipuff. 110 körül van a vége de még 80nál fel lehet emelni kerékre. 4 évet használtuk ezt a gépet ezekkel az alkatrészekkel minden gond nélkül. 4 év után megszorult, henger kuka, főtengely csere. 2012 óta áll. Pár napja sikerült venni még egy S9-t alkatrésznek abból felélesztjük a tunigosat, vissza állítjuk gyárira.
Összegezve nagyon szeretjük ezt a motort. Ha rendesen van szervizelve és karban tartva tökéletesen működik. Csak ajánlani tudom mindenkinek eddig tökéletesen bevált.
- Gázbowden= 12 ezer a gyári
- Olajpumpa= 8 ezer
Ócsai Zoltán, Cegléd Hajó utca.
Első 10 ezer km-ben hordtam a motort hozzá 2ezrenként. Nagyon jól dolgozik rendesen fel van szerelve és nem is drága.
Kapás Nándor Tiszakécske
Szintén jó szerelő, kisebb tuningolásokat hajtott végre a motoromon.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | super 9 | Következő motorja? | SM 510 R |