Kymco Agility 125 az erőgép
Életem első robogója. Mint mindenki az én korosztályomból én is Rigával kezdtem , aztán jött a Schwalbe, 250-es MZ, 51-es Simson, de ez az első motorom amit nem kell szerelni. Ez a motor megy és megy. Az egyik ismerősömnek 50-ese van több mint 22000 km ment már vele és még a gyertyát sem vették ki belőle, és még mindig olyan hangja van mint újkorában. Azért vettem 125-öst mert sokat járok vele szlovákiában két személlyel, ott szabad menni kismotorral persze bukósisakban. Én kismotorként használom nincs rajta rendszám, minek? . Méreteiben ugyanakkora mint az 50-es, csak sokkal erősebb. Két személlyel álló helyzetből bármilyen meredek töltésen felmegy, a végsebességen sem változtat egy vagy két személy. Ha jó hátszél van majdnem 120 de széllel szemben is 110-et megy. Persze városban csak finoman 40-el. A hangja marha jó főleg mikor motorfékkel megyek. Csak ájánlani tudom mindenkinek mert nem kell szervízbe hordani mint az olaszokat és nem utolsósorban csak fele annyiba kerül mint a japánok. Összefoglalva, megbízható, kis fogyasztású, nagyon jó a lámpája, a féke, szervízben nem törzsvendég, a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik, nálam jelesre vizsgázott.
- Eddig semmi nem romlott el.
Mosonmagyaróvár Hermann Autósbolt
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |