Motorok » Kymco

X-Town 300 ABS

Kellemes csalodas...

Kezdjuk ott,hogy sosem voltam nagy motoros,inkabb csak robogos.
Anno volt Yamaha-m es Aprilia-m is amikor meg futarkodtam Budapesten,de egyiket sem szerettem,mert allandoan voltak gondok,valami miatt mindig kiestem a munkabol...
Egy ido utan elegem is lett belole,es eladtam a robogoimat.
Nagyon hosszu ido utan ugy ereztem (12ev),hogy nekem ujra nyeregbe kell szalnom,hianyzott a szabadsag erzete,ez az ido 2019.Marcius 26.-an. megvaltozott,
ekkor vettem meg a Kymco X-Town 300cc ABS 2018-as nagy robogomat,vadonat ujonnan,elsore bele szerettem a kinezetebe,nagyon szepek (legalabbis nekem) a vonalai minden teren.
Nagyon kenyelmes es jol manoverezheto motor az ules nagy,kenyelmes boven ket embernek,az ules alatti resz :O kb.egy szekreny meretu... 2db. teljes meretu buko siman befer es meg melle eleg sok minden,nekem 2db kesztyu,2db esokabat,1db/2L viz, es torlo rongyok...es meg sorolhatnam!
Hozza teszem,hogy van egy 56L dobozom is,amivel egyutt a ket tarolo mar boven eleg mindenre,mivel ez az egy jarmuvem van itt Maltan (itt elunk) ezzel jarunk minden hova,akar meg bevasarolni is. A kormany es a kezeloszervek nagyon jok,kezre esik minden,persze ezt szokni kellet nekem egy kicsit,de 100-200km utan mar minden oke volt. Az ules pozicio brutal jo,es kenyelmessen elerheto a kormany,a plexi az elejen az egyetlen amivel nem vagyok baratsagban,nem tudom,hogy miert de en ugy erzem nem add kello szelvedelmet,pedig nem vagyok egy magas ember a 176cm-el :) ezt lehet le is fogom cserelni egy nagyobb plexire!
A lab pozicio is nagyon jo es kenyelmes,hibatlan.
A fenyszoro nagyon jol ki van talalva es a fenyereje is nagyon jo,ejjel is !
A feklampa :) az X kinezettel nagyon szepen vilagit,volt hogy csak ultem a moci mogott es neztem ahogy vilagit :D *tudom hulye vagyok* De tetszik!
Az oracsoport (analog) egy km orabol,egy fordulatszam orabol es e ketto kozott van egy digitalis kijelzo meg amin A,B Trip es egy teljes megtett km szamlalo van,de itt lathato meg az uzemanyag szint a vizhofok jelzo es az akku toltotsege es vagy a kinti homerseklet kijelzo is,jah es van ora is!
Amugy az oracsoport fenye nagyon jo es jol lathato es leolvashato minden rola,itt van az iranyjelzo is...
A menet teljesitmenye egy szemelyel es ket szemelyel is dinamikus es eros,eddig sosem volt meg olyan erzesem,hogy nem eleg mondjuk egy elozesnel az ereje.

Eddig a kotelezo szervizen kivul nem volt semmi baj vele,es ez remelem meg sokaig igy is marad :)
Egy valami...!
A gyari Kenda gumikat 5000km utan kukaztam,egyszeruen csak nem szerettem oket...
Helyette vettem Metzeler-t ami valami brutalis tapadast add minden ut viszonyon !!!

Egyenlore ennyi...aztan jonn majd UPDATE,mert hat lesz 1-2 alakitas a mocin :)
Es meg valami,szerencsem van Maltaval,mivel itt egesz evben lehet motorozni :P !

- Eddig semmi :) !

Mivel Maltan elek,itt is szervizeltettem a mocit.
De egyebkent a Gordon's Moto Centre-el szervizeltettem.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2018
Kényelem (10) Használati időtartam év
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Kymco