Motorok » Kymco » Xciting 500 2006 (496)

Xciting 500 2006 (496)

Imádnivaló DÖG,horror fogyasztással

Hello

3 olasz motor után döntöttem úgy ,hogy váltani szeretnék,igazából japán motoron gondolkoztam, honda ,vagy yamaha,meg bízhatóságot akartam.
Gilera runnerem volt elötte 2évig, 100ezer ft-ot költöttem rá ,a hibák egymás után jöttek ki.Elegem lett az olasz sz*r minőségből... féltem a kymcotól, de alaposan utána néztem fórumokon is, aztán bele vágtam ,elkezdtem keresgélni 500ast akartam mindenféle képen,szerencsére találtam is egyet olcsón,szép állapotba,azonnal meg is vettem, haza úton (60km) nagy öröm élveztem a nagyságát,erejét ,szélvédelmét,öröm volt vele jönni,kényelmes volt.Egy pici motor után teljesen más volt.

Hibákról:
24ezerrel vettem,2500at használtam ,nem használtam sokat ,olajat ,gyertyát cseréltem rajta.

- Nem romlott el rajta semmi

Saját magam szervizelem

Fenntartási költség (4) Évjárat 2006