Motorok » Kymco » Xciting 250 2006 (249)

Xciting 250 2006 (249)

Idesanyám... én nem ilyen lovat akartam..

2015 januárban vettem a narancssárga Xcitinget, egy enyhe napon. Egy 400-as Burgi után gyengének tűnt, ami természetes. Hát igen, 22 lóerő az nem 35. Szép csendes a motorja, A 2000 km-enkénti olajcsere sűrűnek tűnik... de hát ez az előírás, mivel 9 deci megy csak bele. Magasan van a súlypontja, a Burgmané mélyebben volt (szerencsésebb egy maxi robogónál). A Párom se nagyon dicséri az utasülés kényelmét. A hátsó lábtartó egy elcseszett rossz tervezés. Az ülés alatti tároló szintén nagyon keskeny, ahhoz képest hogy a kasztni mennyire széles, ez is elcseszett. Egyébként jó kis gép, városban pont elég. Vidéken megy 120-szal is,ha kell, de a 900-100 a kellemes utazó sebessége. Igazából várnom kellett volna míg lesz pénzem egy Beverly 500-asra...

- Az idomon lévő visszapillantótükröket kormányra szerelhetőre cseréltettem

Házon belül, Csabi barátom szervizeli, amiért külön köszönet Neki !!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző motorja? Suzuki Burgman 400 Következő motorja? Beverly 500