Motorok » Kymco

MXU50

Dagonyakirály

Régi vágyam volt egy rendszámos quad. Volt már gépem, de állandóan hajkurásztak a rendőrök, így el is adtam. Végre sikerült egyet szereznem. Azt hiszem nagyon jól választottam. Segédmotor, de van rendszám és forgalmi, viszont nincs műszaki vizsga. Mehetek közúton is, de minek :-) max. tankolni. Nagyon jó felépítésű a gép, rendkívül kényelmes az ülése, akár hosszabb távot is ki lehetne bírni rajta, ha nem 50-es blokk lenne benne :-) Kicsit piszkáltuk a blokkot, más lett az áttétel, így már komolyabb hegyre is felvisz erőlködés nélkül. Ezzel a futóművel terepen pont elég a 40 km/h, betonon jó lenne több, de ott ritkán járok. Mivel nem sportquad, ezért sokkal keményebb a teló és sokkal jobban burkolt is. Ez viszont nagyon jól jön sárban, mert utcai ruhában is lehet dagonyázni :-)) (párom szerint nem :-) ). Jól bírja a sarat, eddig még nem akadt el sehol, csak a Duna partján, ahol becsúsztam az iszapba tengelyig :-) Volt küzdelem rendesen. A motorja eléggé zárt, léghűtéses, de bírja a vizet lábtartóig. Nagyon szeretem, majd minden nap megyek vele. Sokszor elég egy fél óra is. Télen az igazi, amikor más motor nem igazán jöhet szóba. Kapott markolatfűtést, szinte elengedhetetlen tartozék. Van hozzá robogós nagyplexi, 0 fok alatt nagyon megéri. Önindító, berúgókar, minden, ami kell. Világítása nagyon jó, mivel kétlámpás, de kár, hogy nem fordul a kormánnyal együtt. Talán teszek a kormányra is egyet, bár nem tudom szabályos e a három. Digi műszerfal, kék világítás, este szép.

- Ékszíj 5000 Ft

SK, saját magam