Motorok » Kymco » Grand Dink 125 2006 (125)

Grand Dink 125 2006 (125)

Csak dombot ne

A régi Simsonok után kb:15.évre vásároltam a motort. Igazából a feleségem választotta, de nekekm is tetszet. A használat során meghibásodás nem történt, rövid szerviz volt a fenti címen. Esőben a kissé rövid plexi miatt az eső a sisakról a nadrágom alá folyik, ha nagyon esik, illetve a két karom szokott megázni, az is inkább könyéktől lefelé. Egyébként ha csak oldalról nem spriccel nek le az autók száraz lábbal lehet hazaérni vele. A motoror sujjához, képest, és az én 108.kilómhoz képestek az erőforrás elfogadható egyenes úton. Ha már dombosabb vidékre érünk vele, akkor elég hamar le gyengűl a motor, orvosság veleszenben a lendület. A nagy kátyúkat érdemes vele kikerűlni, mert azt már nem tudja csillapítani. Sötétben a tompított lámpája elég gyér, a reflektora lenne megfelelő tompítottnak. A csomagtartóra 32.literes donbozt kaptam, a csomagtartó nyúlvány max terhelhetősége 5.kg. Ennek ellenére simán viszi a 15.kg.-t. Az ülés alatt lévő tároló, a vesenytársakhoz képest óriási, a terhelhetősége 10.kg. ami a mindennapok teszetlése során, gyakran 25.kg.-ig is meg volt terhelve. A kormány alatt lévő szatyor akasztó kampóra is több kilót rálehet akasztani mindenféle probléma nélkül. Kényelmi szempontból. az ülése kb:30-40.km.-ig kényelmes. Összegezve véleményem szerint, egy jól összerakott motorról van szó, amivel egy bevásárló kocsinyi cuccot haza lehet vinni, és akkor még nem használtam a hátizsákot. Ha a motor erejét, karakterisztikályát, illetve nyomatékán változtatnának, akkor egy nagyon kiváló gazda barát motort kapnánk.

- Semmi.

Sándor KFT. Kaposvár

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Kymco