A kis piros "villám??"
Na szóval azzal kezdeném hogy egy 15 éves srác vagyok akinek ez élete első motorja!!! ( dióhéjben ennyit ) Nemrég kaptam meg ezt a motort ( 2007 Novembere ) és eddig semmi problémája nem volt!! A tapasztalatom eddig annyi hogy egy megbízható és elég türhető mondhatni azt is hogy jó minőségű motorrol beszélhetünk! Eddigi tapasztalatok: 1) A hideg indítással nekem nincsenek problémáim...beindul önindítóval és berugóval is! 2) Amikor hideg nem érdemes cibálni a gázt mert úgyse fog menni csak tönkremegy benne minden amit senki nem akar...3) A világítása számomra megfelelő nincs igazán gond a refivel se az is szépen világít...a helyzetjelző kicsit gyengécske de ez nem zavar azt úgyse használom! 4) A végsebesség 65 de "szériaállapotban" ez a motor nem megy többet...zárt CDI-vel és egyebekkel ennyit tud...persze aki szálguldozni veszi az vagyen jobbat..( ez lesz tuningolva :D ) 5) Fék futómű: a fékekkel maximálisan meg vagyok elégedve az első tárcsa a kétdugattyús féknyergekkel nagyon jol szuperál, de a hátsó dobfékkel sincs gond mert azok is szépen dolgoznak! A futómű...eddig még nem nagyon lehetett kihasználni ( hideg van.. volt ) de mentem nyáron ugyan ilyennel és nagyon jó!! Az első teleszkópok be fognak puhulni egy idő után a hátsó az elmegy sztem! A gumik: mittudomén..nekem eddig jó:) 6) Teljesítmény: Na igen itt van a 4T átka...sajnos nem egy izomgép...de ezzel nem lehet mit kezdeni tudtam h milyen lesz és ennek ellenére is megvettem!! a Szerénynek mondható gyári adat!! 3,7 Le nem a csillagos ég de arra elég, hogy "mennye" ( természetesen lesz tuningolva jövő nyáron legalábbis eddig ez a tervem és akkor megírom majd hogy milyen lett )
Na egyenlőre ennyit írok....na még annyit hogy nekem ez első motor megvan 3 hete..de gondoltam hogy megosztom az eddigi "tapasztalatokat"
Még annyit hogy ne sajnáljátok belőle a 98/vagy ennél jobb minőségű benyát..mert igenis számít!!!! 5 liter a tank...senkit nem vág földhöz sztem max 100 Ft árkülönbség és megéri!!!
Ne sajnáljátok ugyancsak a jó minőségű motorolajat se ( gyárilag 2000 km a szervízperiódus de én előre látom hogy 1000-ként olajcserés lesz nállam ) A hajtóműolajat még nem néztem de abbol se árt a jobb :):) Szóval ezekböl hagy kapja csak meg a legjobbakat mert élettartamilag meghálája!!!
msn-em: madridcf@freemail.hu Akinek bármilyen kérdése van annak amiben tudok abban próbálok segítséget nyújtani!!!
- Úgymaradt a féklámpám :S:S Amikor a hátsó fékkel fékeztem akkor úgymaradt...Orvosolós: Apával leszedtök a fejidom burkolatát...azt az érzékelőt visszanyomkodtuk a helyére, kötegelővel rögzítettük!! Kb 10 perc volt de ez nemhiszem hogy oltári hibának számítana!!
- Csak ennyi!!!!!!!
Magánszemély...de valószinű, hogy Tiszafüredre Ro-Box-ba fogom hordani...de ez közel sem biztos...majd idővel elválik!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |