Motorok » Kymco » Venox 250 2003 (249)

Venox 250 2003 (249)

A 250-es Cruiser(így,nagybetűvel)

31 évesen értem meg a motorozásra:D
900ezer 1 milla körül akartam motort venni,s ebbe egy 8-10 éves régebbi nagyobb motor,vagy egy új,de kisebb fért bele.
Ár/érték/külső alapján vásároltam a motort,nekem nem nagyon tetszik más cruiser,vagy ami igen,az 3 milla:D
250-es szegmensben ez a motor erősebb,a konkurencia tagjainál,szerintem sokkal szebb is.
3 év garanciát adnak rá,s ez fontos volt nekem.
Szóval a formájába rögtön beleszerettem.
Hát még mikor ráültem...nagyon kényelmes,hosszú távra is alkalmas az ülés/üléspozíció.
Mivel 250-es,ezért jobban kell pörgetni,mint általában a V blokkot,de akkor megy is,bár én szeretem 5-ösbe rakni 50km/h-nál,mert állat bugyborékoló hangja van!(kinyitottam a gyári kipufogóvégeket(thx Gábor))
Könnyen vezethető,elég jól dönthető(cruiserhez képest),80km/h-tól még húz,s lehet vele bátran előzni,persze vissza kell lépni sebességfokozatot,de én ezt szeretem.
Utazótempója 100-110km/h,ez még kényelmes,nem röpít le a szél.Most tervezek rá venni kisebb plexit.
Sokat használom városban,kisebb túrákra.
Rossz tulajdonsága szerintem nincs,esetleg aki gsxr-hez szokott,annak nem elég a kraft,de én nem vágyom arra hogy 2mp alatt legyek 150km/h-n.
Aki megbízható,kellemes motorozásra alkalmas vasat keres,s jó árban lévőt is,az megtalálta.

Ja igen a teljesítményt a motor ccm-hez és stílusához mérten adtam,s ezért 10-es.

- Szériahiba a tank légmentes záródása,de 2 perces melóval megoldották.

Motodor kft. Szombathely
Nagyon segítőkészek

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.9/10)

Kymco