Motorok » Kymco

People S 300i

2008 Kymco People S 300i - Na majd most kiderül...

2014 Márciusában vettem, most jött meg a jogosítványom (2014 április), még csak ismerkedek vele.

Leírás a gépről:
- 16os kerekek
- 270ccm injektorral
- elöl dupla hátul szimpla tárcsafék
- hátul dupla állítható rugók
- 24Le
- computer, diagnosztikai csatlakozóval
- 9 literes tank, a tanknyílás a bal térdnél van elöl, a fedele az indítókulccsal nyílik, a gyújtáskapcsolóról.
- viszonylag nagy, de fura formájú sisaktartó egy nagyobb teljes sisak bajosan fér bele. Ezt is az indítókulccsal lehet nyitni. Gyári szivargyújtó csatlakozó beépítve mobiltöltéshez + automata csomagtér világítás, műszerfalon visszajelző lámpa + a nyitott sisaktartónak is van visszajelzője.
- A bal fékkarnál van egy kis fénykürt kar.
- 165Kg
- fényszórójában 2db 35/35w-os HS1 van + 2db normál helyzetjelző.
- az indexek és a hátsó lámpatest ledes.
- Ergonomikus lehajtható utas lábtartó

Alapból nyomatékos szinte azonnal elindul egy apró gázmozdulatra.

Ide fogom írni a történéseket, ha eláll az eső :-)
Ami már most feltűnik hogy az ülése annyira nem kényelmes, picit mintha nyomna...

- Most vettem még egyelőre csak a középsztenderen kellett gumit cserélni és mintha túltöltene a generátor kikapcsolt fényszórónál.

Fenntartási költség (0) Évjárat 2008
Szerviztapasztalat (0) Átlagfogyasztás l
Előző motorja? SR50 Ditech GP1 Következő motorja?
Verdikt (4.9/10)

Kymco