Motorok » Ktm » 250 Exc 2006 (249)

250 Exc 2006 (249)

Társ mindenben!!!(pét bajnoka folytatása.........)

Az előttem lévő ,,pét bajnoka" írás is tőlem származik,de mivel akkor a motorom még szinte új volt és most szívem szakad meg de eladtam(Laci használd egészséggel,tudom,hogy olvasod)!Az eltelt két év alatt mellettem volt jóban rosszban,Soha nem hagyott cserben,csak ment és végezte a dolgát.Nagyon jó motorok ezek az exc ktm-ek.Nevetséges a fentartása.Drágább a vételára,még használtan is mint egyes konkurens márkának,de talán nem véletlenül.Nekem bebizonyított a ktm miért hangoztatja mindíg a ,,Ready to Race" szlogent...
.......és hogy miért adtam el?Picit nagyobb motorra vágyom.Gondolkodtam 300-as hengerszett és hozzá való kütyük vásárlásán,de tulságosan is költséges lett volna ahoz képest amit eladáskor veszít értékéböl a mutatvány.Fogyasztása viccesen kevés,négy üteműeket megszégyenítően kortyolgatta a murcit,de ha oda húzta neki az ember,akkor nem habozott megindulni.Albert P. cimborám épített rá egy nagyon komoly verseny kiput amit következő gazdája is megörökölt.Sokkal markánsabban,spontánabbul reagál vele a motor minden körülmények között.Ha valaki ilyen motort vesz akkor egy kéményre be kell fizetni,megtérül a ,,pepsi" érzés miatt!

- Nem romlik el!
- Természetes kopásbol eredő csere-bere volt a 2 év alatt.
- Egy láncszett garnítúra.
- Pds rendeszerben az alsó csapágy
- Egy pár markolat.
- Egy darab új dugattyú.
- Bár ez egyik sem hiba,de páldázza a motor megbízthatóságát,hogy nem kell szerszámos ládát kérni karácsonyra.

Nem hordtam szerelőhöz,kívéve a dugó cserénél,szépen bemérték mekkora is kell bele és mehetett tovább.Egyébként az általános karbantartásokon kívül nem romlott el rajta semmi.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

KTM