Amúgy nagyon bevált vas
Az elsö kerékcsere után elfelejtettem kicentiroztatni a kereket igy idegesé vált az eleje.Nagy sebeségnél 160km felett már a széllökések miatt nem stabil(de ez nem egy sportmotor aminek ilyen temor van tervezve) ezeknek a mocikna a szerpentin dukál ott érzik magukat jól vagy a városi forgalmban ahol csak a tested mozgatásával ide oda cikázol a kocsik közöt. A blokkja ugy remeg mint egy rezgöcsiszoló de én ezt a nyers erőt szeretem, vannak olyan emberek akik pont az ellentétét modják ell rola. Amikor átvettem és beindítottam kellemetlen csalodás ért a gyári kidörgövel nem volt semmien hangja mert tele volt rakva hangtompitóval. Ezért egy 625 sxc nyitott dobot szereztem rá igy már muzsikál. A vezérműlánc megszólalt 40000km-nél de meglepetésre amikor szédszedtem az automata feszítő akadt meg egy helyen és így csak megkellett takarjtan és mehetett vissza a helyére.Első tavaszi indjtásnál csak berugóval lehet beindjtani az aksit el kell felejteni mert sűrű benne olaj és az önindjtó csak szenved vele.
- 25000-nél lehajtásnál szimeringcsere
Szentesre hordtam szervizbe ott elsö osztályú ktm szervizháttér volt, de megszűnt. Az utolso olajcserét ami garis volt szegeden a márkaképviselethez vittem itt nem voltam megelégedve a munkájukkal.
Más olajat tettek bele csak egy olajszűrőt cserélték ki és amikor öcsém vite el az utolso olajcserére és nem engeték meg hogy ö is ott maradhasson.Máshol ebben az iparágban a vevö ott áll és megnézi mitt tesznek a vasba mert aki kiadja a pénzt a zsebéböl azt reméli hogy azt kapja amiért fizetet.
Mostmár itthon szervizelem a mocit vagy Békéscsabán a Honda szervizben ha nagyobb munka van rajta
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |