A crossok,endurok és a supermotok legjobbja!450exc
A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre.
A crossok,endurok és a supermotok legjobbja!450exc
Hali!Volt már sok féle fajta motorom és 1 quadom is,de beleuntam mindbe!Simpson starral kezdtem 14 korba brutál volt,utána 125 crosst akartam,de a srác nem adta el és a haverom rábeszélt eggy 250 etz-re!Az is nagyon ment de azt nem nekem találták ki nem pályárav való!Utána haverom vett eggy 80ccm honda mtx-et neka szar volt én 20.000-ért megvettem tőle megcsináltam lefestettem és 1 évig használtam,de rájöttem,h kicsi!Eladtam és vettem 1 majdnem új kínai quadot 'hummer 200'ez brutál volt de 4 kerék szét is ráz meg szétpotyog és nemcsak a kínai ebbe is beleuntam mert havi 20-30 ba volt és akkor gondoltam,hogy mostmár 1 ütőképest veszek és csak motort!Persze mindenki a drz-re akart rábeszélni,de én azt mondtam nekem KTM kell,ha törik,ha szakad és ekkor eladtam a quadot 200.000-ért és befizettem eggy 1000000ftos KTM-450re hitelre persze a többit,de csak azt néztem h jó legyen!Nagyon jó motor soha nem hagy cserbe 100-120-nál még ugrik kerékre,ha nagyon durván nyomod már!Szóval a többi csalódás után ez valami szuper moci pályán is túrára is és kövön is csak ott már vigyázni kell mert a könnyűsége miatt 140 felett instabil,de 2 szeméjjel 186 már mentem vele és még nem a vége,tehát megállja a helyét mindenhol!Csak ajállani tudom hosszútávon 4liter,enduro 5liter,pálya 7-8 de akkor már nagyon durván megy(karszaggató)! KTM a legjobb! Soha nem vennék más márkát!!!
- kerékcsapágy - vízpumpaszimering - vezérműlánc - első telószimering - lánc lánckerék - fékbetét - akku - világitáskapcsoló a kormányon - olaj leeresztő csavar fejét az előző gazda lenyalatta:(
www.natix.hu
Én:)