Szeretem a Pixelem
Több Keeway tipust is próbáltam, de nekem ez tünt a legkényelmesebbnek+ ebbe az egy tipusba fért el a felnyitható állú bukóm.
Folytással 50-et ment a vágósúlyom alatt(120kg), folytáskivétel + 4gr-os görgők berakása után ez az érték felment 60-ra.
Hidegben is pöccre indúl,kiskerekü robogóhoz mérten nagyon jól irányítható, fékei jó közepessek.Indexei, féklámpája, reflektora nagyon jó, a tompitott városra elég, közúton éppenhogy megteszi.
A két tükörben (mivel szélességem elég nagy)alig látok hátra, ezért cseréltem más tipusra.
Ha több tapasztalatom lesz irok még.
Most 3300km után az alábbi tapasztalataim vannak a mociról:
Hengerfejet kicseréltem a F-act-éra, a motor ezáltal sokkal nyomatékosabb lett.
Kétszer feldölt oldalsztenderen(a sztender rugója nagyon erős, flexel nyitottam a szögön egy kicsit, így most jó)ennek folyományaképpen (mivel a berugókarra dől a motor) beszakadt az oldaldekni, 2000huf-ért meghegesztették, erre figyeljen minden Pixel tulajdonos!!!
Ja igen és egy gyári hiba is előjött:Járó motorra ráültem, erre leállt(már azon morfondíroztam, hogy nem birja a szagomat), kiderült a gyertyakábel kirepedt, és mikor ráültem letestelt(szigszalaggal ideiglenesen gyógyítva).
A moci kisvárosi fogyasztása 100-as benzinből BIT-es gázkezeléssel(igen -nem)3,2l/100km, a végsebesség óra szerint sík uton szélcsendben 63-64km/h
még mindég a vágósúlyom alatt. A moci pöccre indul-indult, még télen is. Megbizhatóan elvitt idáig mindenhova, még a gyertyakábel is a ház elött jött ki rajta.
200km mulva megyek szervizre akkor is beszámolok a fejleményekről.
- Az első szerviz a folytáskivétellel együtt 10000Huf-volt, ezt egy kicsit sokallottam, de viszont olcsón kaptam bukót+ajándék olajat. - Eldölt oldalsztenderen, betört a berugókarnál a dekni(nem a motor hibája)2000huf a hegesztés. - Kirepedt a gyertyakábel(ideiglenesen szigszalaggal javitva), majd garanciában cseréltetem. - Kiégett a tompított izzóm.
Érd Keeway márkakereskedő
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2009 |