soha többet ilyet!!!!!!!!
Nos, a mai nap olvastam a Keeway F-act robogó tesztjét, és ezért ragadtam "tollat".
Kikivánkozik belőlem, de nagyon!
Tavaly májusban vettem 0 km.-es új motorként. Az első ezer km-ig csak 45-tel mentem vele, minden rendben volt. Aztán a fojtások eltávolításával meghozta a gyümölcsét a bejáratás, mert a végsebesség 80 km/h volt. Szuper jól ment, szuper jól fogyasztott!!
De... most jön a feketeleves:
Csak a bajom volt vele, összesen 34 km-et toltam, menet közben leállt, folyton apró hibák jöttek elő (csavar leesett, csálén állt a kormány konstrukciós okokra hivatkozva persze kicserélték)
A szervízzel semmi gondom nem volt! Mindig első telefonhívásra kaptam időpontot, és garanciálisan kijavították a hibákat. De egy 10 hónapos robogótól, amit 5 hónapig használtam, nem ezt várnám. Nekem rettenetesen rossz tapasztalatom volt vele. Sajnos elég megbízhatatlan volt, de azt mindenképp leírnám, hogy amikor működött, akkor tényleg jól ment, jó volt a féke, esztétikus a formastb.
Gyorsan túladtam rajta, persze sjó sokat buktam vele. Az új mjárművön eleve bukik az ember, de ha Keeway a neve, akkor még plussz egy rakat lóvét.
Én soha többet nem veszek kínai robogót....
- szivató, üzemanyagellátás
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |