Motorok » Keeway » Focus 2006 (49)

Focus 2006 (49)

Rosszhírű, de szerethető

Újonnan vettem, 2 év garanciával, nagyon kedvező áron. Árához képest nagyon jó teljesítmény, még jól is néz ki, néha komoly robogónak nézik. Műanyagok nagyon vékonyak, a fényezést könnyű lekarcolni. Aki kispénzű, annak csak ajánlani tudom, tudni kell, hogy mit vesz az ember és úgy kell használni! Nekem nagyon bejött, remélem 10.000 után is ezt írhatom. Sokkal jobb, mint amiket hallani lehet róla (első 1000km-t kis fordulaton tettem meg!)

Folytatom , most lesz 1 éves, 5300km, 3300-nál volt egy állórész csere, garanciában, ingyen cserélték. Napi 60 km-t használva kényelmetlen az ülés, ha csak rövid utakra használja az ember, tűrhető. Továbbra is megbízható, nekem az akksi is bírja, másoktól azt hallom, félévesen cserélni kell.
Pakolhatóságán is módosítottam, nagyon sok mindent el tudtam rajta vinni, amit egy nagymotoron biztos nem tennék meg. Rendszeresen árut szállítok az ülés alatt, a dobozban és a lábtartón, ahol egy nagyobb dobozt (pl. számítógép) is el tudok vinni - ez remek!
Az üzemeltetése továbbra is olcsó, hozzáteszem a 2T olajat azért szereti rendesen...Apró zörgések vannak, kihúzatva egészséges, finom hangja van.Kíváncsian várom 10ezer körül milyen lesz...eddig azt kaptam, amit vártam.

- Üzemanyagszint jeladó - garanciális csere, kipufogó lelazult - csavarok elhagyva, apró zörgések, állórész csere

Robogó Áruház Érd
Korrektek, értenek hozzá, van alaktrész, mindenkinek csak ajánlani tudom

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.7/10)

Keeway