Motorok » Keeway » Hurricane 2006 (49)

Hurricane 2006 (49)

Olcsó robogó városba

Egy tavasszal úgy döntöttem, hogy talán ez lesz a legegyszerűbb és legolcsóbb közlekedési eszköz a városban. Amíg a fojtás benne volt az 50km/h végsebesség elég kevés volt, még majdnem biciklivel is lehagytak, viszont miután a fojtást kivették a végsebességem elérte a kőkemény 70km/h-át. Nem egy verseny robogó tempó, de városban még bőven elég és tegyük hozzá h ennyek a robogónak az árából 3 olasz robogót lehetne venni!!! Annyiért már megmondom őszintén motort vennék, dehát ízlések és pofonok.
A robogó ár érték arányban sztem a legjobb, viszont aki a Hayabusára azt mondja h veszélyes az még nem ült ezen a robogón. :) 10colos kerekein a legkisebb buckán is el lehet harapni a nyelvet, a buszmegállókban a mélyedések pedig életveszélyesek voltak. A kemény futóműnek köszönhetően a Bükkből LEFELÉ versenymotorosan lehetett bevenni a kanyarokat. A legnagyobb előnye viszont az volt, hogy bárhol ott mertem hagyni, mivel volt benne riasztó és most őszintén melyik tolvajnak kellene Keeway Hurricane amiben még a riasztóval is szórakozni kellene?
Összegezve én úgy gondolom, hogy ennyi pénzért egy nagyon jó robogót sikerült vennem, aminek télleg semmi baja volt és a városban egyszerűbb közlekedési eszközt nem nagyon találni.

- semmi

Keeway Miskolc
Más ítéletekben már olvastam az itt dolgozó nyugdíjas szervízes szörnyű munkájáról, sajnos teljes mértékben egyet értek velük. Trehányul dolgozik, nem nagyon ért a motorokhoz, viszont a tulaj (kb 40éves) egész jól és korrektül dolgozik.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.3/10)

Keeway