Motorok » Keeway

Flash 2013 (50)

Olasz külső, kínai belső

2009-ben vettem az első Keeway Flash-emet, abszolút kezdőként még robogón se ültem soha. Interneten böngésztem, megtaláltam ezt az érdi kereskedőt, ahol a legolcsóbb volt a vásárlás és gyorsan áruhitelt is tudnak adni. A motorral számtalan probléma volt, például a blokk kettétört, hogy csak a legszembetűnőbbekről beszéljek. De ezt a motort hagyjuk is, már nincs meg, ellopták. Közben volt két konténeres tizenpár éves olasz Piaggio-m, álmukból felkeltve is csodálatosan mentek, csapnivaló esztétikája mellett. Második Piaggio-m után halványodtak a rossz élményeim a Keeway-jel kapcsolatban, ezért ismét felkerestem az érdi kereskedést. Elsőre jónak tűnő ajánlatot kaptam, amire rábólintottam és "megkaparintottam" facelift-es járgányomat. Mondhatni problémamentes hónapok következtek, a telet meleg, zárt helyen töltötte, utána pöccre indult a kicsike. Ezt követte a tavaszi átvizsgálás, amikor egy görgőcsere is történt. Ezzel picit jobb volt a gyorsulás, a fogyasztása és végsebessége negatívan változott. Az elmúlt két hétben viszonylag sokat jártam fel és alá a városban és annak peremén, mikor a XVI. kerületet a XVII.kerületet összekötő Bökényföldi/Cinkotai út párosnál a robogó egyik percben fogta magát és megállt. Ezt követte 6 km gyaloglás a 93kg-os motorral, de szerencsémre oázist találtam a sivatagban , utamba akadt a Doki Motor Szervíz. Jelenleg itt tartunk, valami nagy bajnak néz ki a történet az elsődleges vizsgálódás után. Természetesen folytatás következik.

- Blokk kettétört
- Kipufogó is eltört
- Folyik az olaj
- Beállt a henger

Robogóáruház Érd, Budai út 76.

Motor Doki Team , Budapest Veres Péter út

Fenntartási költség (3) Évjárat 2013
Előző motorja? Free/Zip Következő motorja? Soha robogót!
Verdikt (3.6/10)

Keeway