Motorok » Keeway » Cooper 2006 (50)

Cooper 2006 (50)

Nem gyerekjáték

2006 júniusában a 9 éves fiamat nagyapja meglepte egy ilyen motorral. Keresgélés után ez a típus felelt meg legjobban méretben és árban. Átvétel után átnéztük a gépet. A gázbowdent át kellet fűzni mert többször felakadt és a csavarokat, küllőket utánahúzogattuk. Indítás után a bemelegítésre oda kell figyelni. Problémát okozott többször a lassú haladás miatt felforró hűtővíz. Szerintem a kuplungja gyárilag foghatna alacsonyabb fordulaton mert 20-30 km/h sebességnél zár teljesen addig csak bőg a motor és a vizet melegíti, emelkedőn ez még inkább így van. A problémán valamít sikerült segíteni az olaj cseréjével, Motul Gearbox került bele aminek hatására érezhetően előbb zár a kuplung. Esetleg a kuplung rugók cseréjével lehet még valamit kezdeni, de erről bővebbet nem tudok. Figyelni kell még a kipufogóra mert semmi védelem nincs rajta és könnyen elérheti a gyerek lábát. Nagyon kicsi gyerekeknek nem ajánlanám mert elég jól meg tud indulni, ha azonban a bátran biciklizik akkor ezzel is elboldogul. Először mikor meghallottam a dolgot féltem, hogy lesznek bajok vele esetleg a nyarat sem bírja ki de szerencsére ez nem igazolódott be.

- gázbowden igazítás

saját magam

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.1/10)

Keeway