Megbízható útitárs
Az az igazság, hogy hosszas keresés és tapasztalat gyűjtés után döntöttem a Keeway Arn mellett. Sokan fanyalognak, amikor a kínai robogókról kell véleményt alkotni. Ma már tudom , hogy az ár-érték arányt tekintve nagyon jó választás volt és erre már tőlünk nyugatabbra élő országok vásárlói is rájöttek, nem hiába piacvezető az eladásokat tekintve több európai országban a Keeway márka a robogo szegmensben. A forma világát tekintve egy az egyben a Honda XR8-as , a motorja kellően nyomatékos és a maximális sebesség , az én 100 kg. súlyom alatt 90 km/h. Átlagfogyasztás 2.5 l/100 km. Naponta használom és igaz a 2000 km még nem egy komoly futás teljesítmény , de eddig gondtalan a motorozás vele. Bátran ajánlom kis pénzű, de mindenképpen új motorra vágyóknak, akik nem kérnek az olasz tengerpartok visszapörgetett óráju, leharcolt, a kenyere javát bérelt motorként futott világmárkáiból. Magyarországi háttér országos szervíz hálózat 2 év garancia és folyamatos biztos alkatrész bázis Szentendrén. Nem egy barátom és ismerősöm vásárolt már Keeway robogót és apró hibákon (irányjelző kapcsoló , izzó, riasztó kürt ) kivül nagyobb gondja senkinek sem volt vele. Bátran merem ajánlani a vásárlást fontolgatók részére.
- Eddig hibátlanul üzemelt.
Hájas József 1172.Olaszliszka u. 23. Kötelező szervíz
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |